DumbellsEen goede, motiverende personal training is belangrijk. Rowin PT helpt bij het behalen van je persoonlijke doelen. Sinds 2015 hebben zij al veel mensen geholpen bij het fitter worden, afvallen of welk ander doel dan ook. De training van Rowin PT brengt de drempel tot het sporten lager. Het gespecialiseerde team van Rowin Enckhof PT staat voor je klaar om samen jouw doelen te bereiken. Tussen de personal trainers zitten ook een sportmasseuse en mental coach. Personal trainingen worden aangeboden in aparte ruimtes waar je alleen sport met een van de begeleiders, zo voel je je niet bekeken.

Begeleidend sporten

Naast personal training heeft Rowin PT veel meer te bieden. Tijdens het begeleid sporten zijn er maximaal 8 sporters, zo wordt het niet te druk en kan de begeleider je altijd nog corrigeren.  Elke 8 weken komt er een nieuw trainingsplan. Ook wordt er elke 8 weken gemeten, dit houd in: vetpercentage meten, gewicht, omvang en eventueel foto’s van het fysiek. Hier wordt je niet alleen gemotiveerd door de personal trainer maar ook door je mede sporters.

Neem contact op

Heeft u vragen over personal training, begeleidend sporten of over iets anders? Op de website staat een contactformulier, deze is specifiek in te vullen. Hier wordt doorgaans binnen een dag op geantwoord. Ook kunt u mailen naar [email protected] of even bellen. De trainers van Rowin Enckhof staan voor je klaar om je te helpen en te motiveren bij het behalen van je doelen.