trainenUltrasport is een sport en healthcenter die toegankelijk is voor iedereen. Van jong tot oud kan bij ons terecht. Op onze vloer lopen een aantal sportinstructeurs rond om je te kunnen helpen bij oefeningen of om je te motiveren. Met 100+ sportapparaten en meer dan 1000m² trainingsvloer kun je altijd je eigen gang gaan. Er is genoeg ruimte om te doen en laten wat je zelf wilt.

Groepslessen bij Ultrasport

Naast het trainen in je eentje is het mogelijk om aan een aantal groepslessen mee te doen. Zo organiseren wij bijvoorbeeld onze Zwangerschap Fit, Pilates en bodypump. De pilates van Ultrasport helpt niet alleen bij het trainen van je fysiek maar ook van je geest. Dit is een training waar de nadruk wordt gelegd op de beweging en op de ademhaling. Hier bouw je ook veel spierkracht mee op en doorzettingsvermogen. Ook als zwangere vrouw kun je hier verantwoord sporten. Wij focussen hier vooral op rug, benen en het gebied rondom de bekken.

Wij zijn elke dag geopend!

Heeft u vragen voor ons over onze werkwijze of zou u een gratis proefles willen doen? Neem contact met ons op via het contactformulier, mail ons of kom langs bij Ultrasport. Wij staan klaar om u te kunnen helpen bij het behalen van je persoonlijke doelen. Wij zijn doordeweeks elke dag geopend van 8:00 tot 22:00. Op zaterdag zijn wij open van 9:00 tot 16:00 en op de zondagen tot 14:00.