Voor topkwaliteit luxe pennen ben je bij Promopen op het juiste adres. Wij hebben veel  ervaring als het gaat om het maken van luxe pennen voor uw bedrijf. Promotie is enorm belangrijk om potentiële klanten binnen te halen voor uw bedrijf. Een pen is een slimme en efficiënte manier om uw bedrijf te promoten. Pennen hebben een langdurigheid  en worden regelmatig gebruikt. Doordat de pen een voorwerp is dat dagelijks gebruikt zal worden, zullen klanten uw naam ook eerder onthouden dan wanneer u een visitekaartje weggeeft.

 

De beste kwaliteit!

pennen bedrukkenHet lukt ons keer op keer om de klant tevreden te stellen met hun pen. Wij vinden het enorm belangrijk dat er wordt geluisterd naar de wensen en behoefte van de klant. Onze luxe pennen zijn de beste kwaliteit materialen gemaakt en gaan daardoor veel langer mee dan anderen pennen. De klant krijgt bij ons de mogelijkheid om mee te beslissen bij het samenstellen van de ideale pen voor uw bedrijf.

Waarom bij Promompen?

Wanneer u voor ons kiest kunt u rekenen op topkwaliteit pennen. De luxe pennen die wij leveren zijn van topkwaliteit en voldoen aan alle eisen nodig zijn bij maken van de ideale pen voor uw bedrijf. Met onze luxe pennen zult u erg professioneel overkomen tegenover anderen. Uw klanten zullen zien daar er veel tijd en moeite is besteed in uw luxe pen.

Wat voor pennen verkopen we?

Wij hebben een breed assortiment tot onze beschikking en hebben voor iedereen wel wat in huis. Het is belangrijk dat iedereen een pen heeft die hij het prettigst vindt. Daarom hebben wij een groot assortiment pennen, zodat we iedereen tevreden kunnen stellen.

We hebben pennen zoals:

  • Budget pennen
  • Luxe pennen
  • Design pennen
  • Metalen pennen