lichtreclameLichtreclame is een erg opvallende reclame voor uw bedrijf. Het geeft uw bedrijf en pand een erg luxe uitstraling. Door de luxe uitstraling worden potentiële klanten geïnteresseerd in uw product, waardoor zij dit gaan uitproberen. Door lichten vergroot u niet alleen de naamsbekendheid maar uw bedrijf krijgt ook een beter imago. Er zijn een aantal verschillende opties voor lichtreclames, namelijk lichtzuilen, verlichting logo, lichtlijn, lichtbakken en lichtkoven. Zo zit er voor iedereen een mooi alternatief van lichtreclame tussen!

Persoonlijke ervaring lichtreclame

Lichtreclame sprak mij erg aan, omdat het meteen opvalt als u ernaar kijkt! Ook ziet het er natuurlijk erg mooi en professioneel uit. Voor mijn bedrijf koos ik voor een verlicht logo, dit zijn LED Doosletters. Op de website van CD-Reclame waren verschillende voorbeelden van lichtreclame te bekijken. CD-Reclame is al meer dan 25 jaar gespecialiseerd en levert de beste kwaliteit producten. De voorgaande klanten zijn erg tevreden, hierdoor overwoog ik de stap om een verlicht logo te laten ontwerpen en monteren bij CD-Reclame. Het eindresultaat is erg mooi geworden en mijn bedrijfslogo valt nu heel erg op. Daarnaast heb ik een onderhoudscontract afgesloten. Dit houdt in dat dat CD-Reclame een keer per jaar de reclame nakijken, schoonmaken en eventueel vervangen of vernieuwen.

Waarom kiezen voor lichtreclame?

Lichtreclame straalt zoals eerder gezegd luxe uit, je logo valt direct op zowel overdag als in de nacht. Dit zijn de twee grootste voordelen van lichtreclame. Daarnaast is een onderhoudscontract ook erg gunstig. Er zijn genoeg redenen lichtreclame aan te schaffen bij CD-Reclame!