Ik heb een opleiding aan de HAN in Arnhem gevolgd. Na het behalen van mijn opleiding kwam ik echter maar lastig aan het werk. Nadat ik bij een aantal bedrijven had gesolliciteerd was het mij echter nog steeds niet gelukt om een baan te vinden. Ik besloot daarom om een eigen bedrijf te beginnen. Ik ben sinds een aantal maanden de trotse eigenaar van een eigen glazenwassersbedrijf. Ik wilde ook graag online goed naar voren komen waardoor ik een website heb laten bouwen voor mijn bedrijf. Ik wilde graag goed online naar voren komen dus ik heb op advies van een goede vriend besloten om contact op te zoeken met het bedrijf. Ik ging daarom op het internet op zoek naar wordpress hosting Nederland.

wordpress hosting Nederland

Zoekresultaten

Toen ik op het internet zocht naar wordpress hosting Nederland kreeg ik erg veel zoekresultaten. Nadat ik een aantal websites met elkaar had vergeleken kwam ik uit op de website van mijn.host. Op de website was erg veel informatie te vinden over wat het bedrijf de klanten aan te bieden heeft. Ook staan er een aantal reacties van klanten vermeld die super tevreden zijn over de manier waarop het bedrijf hen geholpen heeft. Ik besloot nadat ik de beoordelingen had gelezen om contact op te zoeken met het bedrijf. Op de website stond een erg overzichtelijke tabel waarin de tarieven werden vermeld en waarin vermeld werd wat ze voor dat bedrag doen. Ik laat mijn website nu een aantal maanden door mijn.host beheren en ik ben super tevreden!

Categorie├źn: Webhosting