Ben je je sleutels verloren en wil je nieuwe sloten? Of heb je jezelf buitengesloten? In paniek bel je de eerste de beste slotenmaker die je kunt vinden zonder eerst onderzoek te doen. Hier moet je op letten bij het kiezen van een goede slotenmaker.

deurslot

1. Lees reviews op het internet

Op internet zijn veel recensies te vinden. Dit zegt veel over een bedrijf en het is daarom goed om deze van te voren te lezen.

2. Klik niet op Google advertenties

Slotenmakers die abnormaal veel geld vragen voor het vervangen van een deurslot adverteren vaak op Google. Klik daarom niet op de eerste advertentie die je ziet, maar zoek een lokale slotenmaker in de gewone Google resultaten. Malafide slotenmakers kunnen 400 tot 1000 euro vragen terwijl het in de meeste gevallen nog geen 100 euro hoeft te kosten. Er zijn helaas slotenmakers die misbruik maken van de situatie.

3. Let op de presentatie

Wilt het bedrijf niets zeggen over de kosten? Noemen zij niet hun eigen naam? Staat er geen bedrijfslogo op een busje? Heb je een slecht gevoel? Groot kans dat het foute boel is. Maak voordat je een slot laat openbreken afspraken over de prijs en kijk of zij beschikken over deugdelijk apperatuur.

4. Vraag om advies bij bekenden

Kennissen hebben vast en zeker ook wel eens een slot (laten) vervangen en nieuwe sleutels laten maken. Vraag daarom naar ervaringen van hen.

Laat je niet leiden door paniek en kies dus voor een goede lokale slotenmaker.

Categorie├źn: Deurslot