Ik wilde graag gaan beleggen mijn mijn geld. Ik had op advies van een goede vriend van mij die bij een bank werkt te horen gekregen dat het voor mij erg rendabel zou zijn als ik zou beginnen met het beleggen van mijn geld. Ik had een aantal jaren erg hard gewerkt en ik had een erg groot kapitaal opgebouwd. Ik ging op zoek op het internet naar meer informatie over beleggen met lage risico’s. Ik vond erg veel informatie op het internet en ik had een kijkje genomen op een aantal websites. Ik kwam tijdens een bezoek aan Facebook een post tegen van een een kennis die zijn geld had geïnvesteerd in vastgoed bedrijf. Onderaan de post stond bekijk website voor meer informatie.

 

Website

Op de website was erg veel informatie te vinden over waar het bedrijf voor staat en wat ze belangrijk vinden en willen proberen. Ze bieden verschillende mogelijkheden om je geld in hun te investeren. Je hebt de mogelijkheid om te investeren in een stuk grond wat in de loop van de jaren duurder wordt omdat er op de website wordt vermeld dat het CBS heeft voorspeld dat de Nederlandse populatie tot 2040 aanzienlijk zou toenemen. Hier zijn woningen voor nodig en grond om die woningen op te bouwen. Je hebt ook de mogelijkheid om te investeren in appartementen en in restaurants. Je hebt als laatste optie de mogelijkheid om te investeren in goud.

bekijk website

Mijn keuze

Ik had nadat ik wat onderzoek had gedaan de keuze gemaakt om mijn geld in goud te investeren. Hier zat maar een erg laag risico aan verbonden wat voor mij natuurlijk erg aantrekkelijk was. Goud wordt steeds schaarser waardoor het in de loop van de jaren steeds meer waard zal worden. Het goud zal ook niet snel ze waarde verliezen omdat er super veel vraag naar is.

Categorieën: Investeren