Ik ben sinds twee maanden de trotse eigenaar van een bedrijf. We hadden tijdens de vergaderingen vaak moeite met het bespreken van het programma want we beschikte toen nog niet over een whiteboard. Ik ging daarom op het internet op zoek naar een whiteboard zodat ik het programma van de dag gemakkelijk uit kon leggen via een whiteboard en het vervolgens dan ook gemakkelijk zou kunnen wegvegen. Ik ging daarom op zoek op het internet naar een bedrijf die whiteboards aanbiedt.

whiteboard

Aanbod

Na een tijdje te hebben gezocht en een aantal websites met elkaar te hebben vergeleken zodat ik zeker zou zijn van het laagste tarief kwam ik uit op de website van whiteboard express. Ze beschikte over een erg breed en diep assortiment. Ze hadden een erg ruime keus in verschillende whiteboards met verschillende afmetingen. De prijzen die ze hanteren waren ook erg laag. Er waren best veel kopjes te vinden met producten die ze aanbieden en informatie. Er was ook erg veel informatie te vinden over waar het bedrijf voor staat en wat ze aanbieden.  Ze beschikte ook over bedrukte whiteboard wat best aantrekkelijk was om in de lobby te plaatsen. Ik ging na wat onderzoek en het vergelijken van websites over tot een aankoop van een whiteboard via de whiteboard express webshop. Ik kon gemakkelijk betalen via mijn internet bankieren app. Het whiteboard was erg snel geleverd ik had echter nog wel wat moeite met het ophangen van het whiteboard ik kreeg gelukkig hulp van een aantal werknemers waardoor het uiteindelijk wel gelukt was om hem stevig op te hangen.

Categorieën: administratie